KRAP

Tilbage til kursusoversigt

Angst & KRAP

3 dages kursus

7. november
18. november
9. december 
kl. 9.00-15.00.

Forplejning

Morgenmad fra 830-900
Frokost kl, 12
Eftermiddags kage kl, 14
Kaffe, te og isvand ad libitum 

Fredericia

EUC Lillebælt
Teknikervej 2
7000 Fredericia

Pris

4,900 kr (+ moms)

Find tilmeldingsformularen længere nede på denne side

Nyt kursus for fagpersoner, hvor du får inspiration til at forstå og arbejde med angst ved hjælp af KRAP.

Peter Storgård og Ida Kortbæk, som underviser på kurset, er begge erfarne i at behandle af angst –  og så er de begge superbrugere af KRAP. Denne faglige kombination kan du få glæde af, hvis angst fylder hos den målgruppe, du arbejder med

Underviser

KRAP Psykolog Ida Kortbæk

Psykolog

Ida Kortbæk

KRAP Psykolog Peter Storgård

Psykolog

Peter Storgård

Kort om kurset

Angst fylder meget.
-For den enkelte, som kan opleve, at hverdagen styres af angsten.
-I familier, hvor angst kan være det, der sætter dagsordenen og lægger stemningen.
-På skolerne, hvor angst blandt eleverne er stadig stigende som årsag til skolefravær.
-Og på samfundsplan, hvor flere og flere diagnosticeres med angst. Dette uagtet, om vi kigger ind i socialpsykiatrien, i voksenhandikap – eller generelt i vores samfund. Angst fylder alle steder.

Derfor er der god grund til at vide noget om angst. God grund til at forstå angstens natur. Og ikke mindst til at få en forståelse for, hvordan man kan arbejde med angst, så den mindskes og fylder mindre. Mindre angst = større trivsel!


På dette 3- dages kursus vil psykologerne Peter Storgård og Ida Kortbæk give en grundlæggende forståelse for angst og supplere dette med viden om, hvordan man i praksis kan tilgå angsten og arbejde med den. Begge undervisere er specialistuddannede og har mange års terapeutisk erfaring med netop angstbehandling.
Læs mere om underviserne her: https://krapdanmark.dk/hvem-er-vi

Ida Kortbæk og Peter Storgård vil på kurset tage udgangspunkt i KRAP: Kognitiv, Ressourcefokuseret og Anerkendende Pædagogik, som er en særlig metode til at forstå og arbejde med mennesker. Læs mere om KRAP her: https://krapdanmark.dk/hvad-er-krap

Kurset er for fagpersoner, som arbejder med mennesker, der har angst. Det kan fx være bostøtter, pædagogiske medarbejdere på bosteder, skolelærere eller terapeuter, som søger ny inspiration.
Som deltager vil man komme til at arbejde med sin egen case. Det forudsættes derfor, at man forud for kursusdag 1 har overvejet, hvilken sag man kan tage udgangspunkt i: Hvem skal det være? Og hvilken/hvilke former for angst har vedkommende?

Kurset har IKKE til formål at ”løse” den mest komplicerede angst-sag, du nogensinde har mødt. Formålet er at få nye metoder og perspektiver til at arbejde med angst. Vælg derfor en case, der er relevant, og hvor der er chance for, at du kan gøre brug af det, du lærer.

For nærmere information om kurset, kontakt Ida Kortbæk på: ida@krapdanmark.dk

Tilmelding