KRAP

Grundkursus

Specialkursus

Level 2 kursus

KURSER

Ringsted - få ledige pladser

KRAP Grundkursus

Aalborg - få ledige pladser

KRAP Grundkursus

Solrød - i samarbejde med Molis

En anerkendende tilgang til autisme med KRAP

Aarhus - i samarbejde med Molis

En anerkendende tilgang til autisme med KRAP

Fredericia

KRAP grundkursus med netværksdage

Fredericia

LA2 og KRAP

København

Kom i gang med KRAP

Ringsted - KRAP level 2

KRAP Level 2

Fredericia

Angst & KRAP

Hillerød

KRAP Grundkursus

Tilmelding ikke åben

Aalborg - KRAP level 2

KRAP Level 2

Aalborg

KRAP Grundkursus

Kurser som ikke er datosat, kontakt os gerne for mere info

Kan afholdes i hele Danmark

Praksisnært casearbejde med KRAP

Kan afholdes i hele Danmark

KRAP fortsætter

Kan afholdes i hele Danmark

KRAP i demens- og ældreomsorg

Kan afholdes i hele Danmark

KRAP gør en forskel i dagtilbud og skole

Et KRAP kursus gør dig fagligt stærkere

Er du på udkig efter effektive værktøjer til højre faglig hed i den pædagogiske praksis? Overvej at deltage i et af vores specialiserede KRAP kurser. Vi præsenterer en bred vifte af kursusmuligheder, designet til at møde behovene hos pædagogiske faggrupper.

Vores kurser tilbyder en omfattende introduktion til KRAP metoden og er åbne for alle, uanset fagligt område. Uanset om du er ny eller erfaren, tilbyder vi et passende kursus.

Kurserne fokuserer på praktisk anvendelig viden, understøttet af erfaring, hvilket betyder, at de færdigheder du erhverver, kan tages i brug med det samme. For dem, der ønsker at højne deres faglighed, er vores kurser en ideel start.

 

Vi afholder KRAP kurser i hele Danmark

Vores kurser afholdes over hele landet, vi tilbyder tilpassede kurser, designet til at opfylde de unikke behov på din arbejdsplads eller inden for din målgruppe. Med en praksisnær tilgang kan du anvende de sidste nye KRAP metoder direkte i din daglige praksis.

 

Hvordan underviser vi

Vores kurser i KRAP henvender sig til et bredt spektrum af deltagere,  Forudgående kendskab til KRAP er ikke nødvendigt, da vi starter med grundlaget og gradvist tilbyder mere avancerede kurser og uddannelser for at imødekomme dine behov.

Udvikling i praksis er vores kendetegn, og vores team af erfarne undervisere fokuserer ikke kun på teorien men også på lange praktiske erfaringer.

Vi anvender en blanding af tavleundervisning, sidemands refleksion, diskussion, gruppearbejde, walk’n talk og praktiske øvelser  Dette inkluderer træning i specifikke værktøjer og metoder, som du får mulighed for at afprøve løbende gennem en afsluttende præsentation af et praksisforløb. Dette sikrer en effektiv implementering af metoden.

Kurserne kræver din aktive deltagelse og refleksion over din egen praksis. KRAP Metoden er bredt anerkendt og kan anvendes i mange forskellige sammenhænge, hvilket du vil opleve under kursusforløbet.