KRAP

Konsulent og socialpædagog

Mads Bo Sørensen

Jeg tilbyder og har erfaring med

Mads Bo Sørensen f. 1975, far til to og bosiddende på Amager.

Jeg er konsulent med virke som supervisor, rådgiver og underviser indenfor det specialpædagogiske og socialfaglige område. Jeg er pædagogisk uddannet, og siden 1998 har jeg arbejdet indenfor specialområdet. Her har jeg erfaring med flere forskellige målgrupper, tilbud og områder; både i forhold til børn, unge, voksne og ældre. Herigennem har jeg opnået indgående kendskab til og indsigt i bl.a. Autisme, ADHD, affektive og psykiatriske tilstande samt forskellige former for udviklingshandicap og dobbeltdiagnoser. Jeg har derudover 12 års erfaring med ledelse, både i privat og kommunalt regi. I min tid som leder har jeg udviklet og beskrevet flere tilbudstyper med blik for målgruppe og metoder og ikke mindst med afsæt i en bevidst pædagogisk praksis.

Fagligt læner jeg mig op ad filosofi, nyere kognitions- og videnskabsteori og det systemisk-narrative. Jeg forholder mig dog generelt åbent og orienteret i flere retninger og metoder og har derfor forskellige efteruddannelser og kurser i bagagen, og gør fortsat meget ud af at holde mig fagligt ajour.

KRAP har i den henseende været en fast del af min værktøjskasse siden 2010. Jeg har siden 2019 undervist på forskellige KRAP kurser og uddannelser, lavet supervision med udgangspunkt i KRAP og som VISO-specialist arbejdet ud fra metodens modeller og redskaber. 

Jeg er generelt meget optaget af pædagogik, faglighed, værdier og etik. Jeg holder en orientering mod det sunde og bæredygtige, som for mig handler om at finde sunde balancer mellem overbevisninger, ønsker, egenskaber og handlinger. Om det være sig som person, team, afdeling eller på organisationsplan.

 

KRAP Psykolog Peter Storgård
Psykolog
Peter Storgård
KRAP Psykolog Ida Kortbæk
Psykolog
Ida Kortbæk
KRAP Socialpædagog Jan Sørensen
Socialpædagog
Jan Sørensen
Konsulent Karen-Marie Skov Sørensen
Konsulent
Karen-Marie Skov
Konsulent Tenna Bilstrup
Konsulent
Tenna Bilstrup
Konsulent Gitte Andersen
Konsulent
Gitte Andersen
Konsulent
Mads Bo Sørensen