KRAP

Tilbage til kursusoversigt

KRAP Grundforløb

Vejle

Katrinehøj

Borgergade 19

7080 Børkop

7 dages grundkursus

22.8.24 / 12.9.24
26.9.24 / 31.10.24
21.11.24 / 11.1224 
14.1.25

Kort om kurset

Dette grundforløb i KRAP er et internt kursus for ansatte i Vejle Kommune. Hvis du er tilknyttet Kompetencecenter Velfærd, har du mulighed for at tilmelde dig netop dette KRAP-kursus.

Formålet med kurset er at give dig en grundlæggende introduktion til basiselementerne i KRAP – Kognitiv, Ressourcefokuseret og Anerkendende Pædagogik.
Vi vil præsentere dig for, hvordan KRAP er opstået, hvilke teorier og evidens KRAP bygger på, og du vil blive klædt på til at bruge KRAP direkte i dit arbejde med mennesker.

På kurset lægger vi stor vægt på at koble det anerkendende og ressourcefokuserede menneskesyn med de kognitivt inspirerede metoder i praksis.
Du vil få mulighed for at arbejde med dine egne cases ved hjælp af udvalgte KRAP-metoder, som systematiserer og opkvalificerer den pædagogiske indsats.

Vi kombinerer faglige oplæg, diskussioner, gruppearbejde og metodetræning med relevant hjemmearbejde – alt sammen for at sikre, at du oplever at få KRAP i brug.
Vores kurser skal ikke blot inspirere, men også implementeres. Vores kursus vil give dig de nødvendige værktøjer til at bruge KRAP i praksis, og du vil være i stand til at bringe de anerkendende og ressourcefokuserede principper til dit daglige arbejde.

Hvad får jeg lært ?

På dette kursus medfølger KRAP skema bogen gratis

Undervisere

Ida Kortbæk

Psykolog

Karen-Marie Skov

Konsulent